Några av mina looks

Här är smakprov på några av de looks jag gjort på sista tiden.


Påfågel looken. Fick inspiration från mina fjäderörhängen.

Experiment med mina Mac pigment i litet "svårare" färger som röd och orange. Gillade detta eftersom det blev en ganska bärbar look trots de inte helt lätta färgerna.

Brun-guld-svarta "smokey eyes". Min favorit sminkning som jag ofta kör på. För hur man skall fixa detta finns en tutorial på min Youtube sida


En super rosa och glittrig Barbie-look. Fick faktiskt inspiration till detta när jag städade i källaren och hittade en av mina gamla 80-tals Barbies. Haha.


Blå smokey eyes. Även detta finns på Youtube som tutorial.

Välkommen till min Blogg!

Jag idag..
Här är jag. Jag heter Clara och är 26 år. Jag kommer från och bor för tillfället i Finland. Jag ser kanske inte helt perfekt och pigg ut idag, men det är pga. att min bästa kompis J. ringde och väckte mej helt plötsligt. Hon ville prata och ta en fika. Jag rusade ur sängen, fixade ansiktet och sprang iväg.
Det var trevligt att socialisera litet även om jag som vanligt kände mej som en åldring på dödsbädden på det fjortisfyllda cafét. Inte kände jag mej direkt yngre när vi diskuterade inbjudan vi båda fått till min kompis H.s Tuperware party. Trevligt initiativ av henne helt klart, det ger oss tid att träffas åtminstone. Men ändå, Tuperware är det litet tantvarning på haha.
Jag och J beslöt oss att hotta upp det hela en smula och gå ut och festa riktigt rejält efteråt istället för att pigga upp oss litet.  

Men nog om mej och min ständigt återkommande åldersnoja. Jag skall blogga om smink hade jag tänkt, mest åtminstone, men jag gissar att det blir en del annat också. Jag har bloggat tidigare också. Kanske någon av er har läst min blogg på Modette? Claras Skoblogg heter den, och är åtminstone tillfälligt nedlagd. Inte därför att jag slutat gilla skor, men mest för att jag har ett större intresse för skönhet och smink just nu. Nåja kanske tar jag upp skobloggningen senare när jag känner att jag har mer tid och lust. 

I vilket fall som har jag ett stort intresse för make-up, och snart kommer det att bli mer än bara ett intresse. Skall nämligen flytta till Stockholm efter jul och gå en utbildning för att bli make up artist. Jag ser med spänning fram emot det. För tillfället leker jag mest med färg och testar nya looks på löpande band. Har också precis börjat göra tutorials på Youtube. Kolla gärna in det om ni vill ha litet steg för steg tips om hur ni kan sminka er. Här på bloggen kommer jag att lägga ut blitet bilder på olika looks jag gjort och tipsa om litet produkter jag gillar och liknande.
Hoppas vi

RSS 2.0